vrijdag 28 juli 2017

21 dagen oud / 3 weken

De tijd gaat snel, het is alweer een paar dagen sinds ik het laatste blog heb geschreven. Doordat ik deze week nog moest werken, was er naast het verzorgen van de pups weinig tijd meer om het blog bij te werken.
Wel is er veel gebeurd. De oogjes en de oortjes zijn bij allemaal open en ook beginnen de tandjes door te komen. Ze spelen met elkaar en onderzoeken het speelgoed wat in de werpkist aangeboden wordt. De ruimte van de werpkist is uitgebreid met een ren ervoor. Ze kunnen nu zowel in als voor de werpkist liggen. En nog willen ze soms meer ruimte en de rest van de woonkamer ontdekken. Actief en ondernemend dus.
Het is bijna onmogelijk om ze op schoot te knuffelen, ze wurmen zich meteen los. Het leukste is om bij ze in de ren te gaan zitten, dan zoeken ze ook contact en willen dan wel spelen en geaaid worden.
Chanti had niet voldoende melk om de pups voldoende te laten groeien. Ze groeiden wel, maar niet hard genoeg. Dus zijn we begonnen met bijvoeren met tartaar en puppymelk. Gelukkig zien we direct effect, want ze zijn ondertussen goed gegroeid. En vandaag zijn ze alweer 3 weken oud. De portretfoto's zijn gemaakt, dat wordt meer en meer een uitdaging.

Puppy Beige

Puppy Donkerblauw

Puppy geel

Puppy Oranje

Puppy Paars

Puppy Regenboog

Puppy Rood

Puppy Roze
Puppy Roze likt het bordje schoon
Chanti is jaloers op de lekkere dingen die de pups krijgen
Puppy Regenboog krijgt vlees
Het blauwe is een koelmatje, de pups mogen natuurlijk niet op de tocht liggen, dus kan soms de deur niet open, daardoor wordt het wel warm in huis. Ook de pups hebben het dan warm en zoeken koelte op.

Chanti















Geen opmerkingen:

Een reactie posten