Contact pup

Hovawartkennel Madra Brzomhar fokt volgens de richtlijnen van de Hovawartclub Nederland.
De pups worden geboren in de huiskamer en groeien hier ook in op, in het nest beginnen we al met de socialisatie. De pups worden inge├źnt, krijgen een EU-paspoort en worden meerdere malen ontwormd. Daarnaast worden de pups gechipt door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied Nederland en krijgen zij een FCI stamboom.
Wanneer de pups ongeveer 7 weken oud zijn, wordt er door de HCN een gedragstest afgenomen. De resultaten van de test en de observaties die wij doen in het nest met betrekking tot de karakters van de honden, zullen meewegen in de plaatsing van de honden bij hun nieuwe eigenaren.

Indien u meer informatie wilt omtrent het nestje van Chanti of voor het reserveren van een pup kunt u contact met mij opnemen via: c.v.zaanen@hotmail.com
Vertelt u bij het aanmelden voor een pup alstublieft alvast iets over uzelf. Onder andere uw leef- en woonsituatie en uw ervaring met honden en het ras Hovawart. Uiteraard zullen we elkaar ook persoonlijk ontmoeten, waarbij ik u, maar u ook mij beter kunt leren kennen. Ik vind het van het grootste belang om de juiste match tussen puppy en eigenaar te vinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten