vrijdag 14 juli 2017

1 week oud

De pups zijn vandaag al weer 1 week oud. Wat gaat dat hard en wat ontwikkelen ze zich snel. Het is nog te vroeg om al iets over de individuele karakters te zeggen, maar het zijn wel pittige hondjes. Het is elke keer weer een waar gevecht bij de tepels van Chanti, ze proberen allemaal het beste plekje te bemachtigen. Wat we wel merken is dat puppie oranje en puppy roze het vaakst weggeduwd worden.  Ook kan puppy oranje zich soms in een heel ander deel van de werpkist bevinden op zoek naar Chanti, terwijl de rest dan bij haar ligt te drinken. Daarom zorg ik er goed voor dat ik puppy oranje een handje help in de juiste richting.
De pups zijn nu allemaal ongeveer 700 gram. Ze worden elke ochtend gewogen. Degene die het minste zijn aangekomen ten opzichte van de vorige dag worden extra aangelegd bij de achterste tepels.

Vandaag heb ik ook portretfoto's gemaakt. Dit is alleen te doen op het moment dat ze net gevoed zijn en liggen te slapen, anders zijn ze veel te beweeglijk. Op het moment dat ze Chanti ruiken is er helemaal geen houden meer aan, maar ze liet het goed toe dat ik de pups even oppakte. Het juiste tijdstip afwachten dus!


De pups passen bijna niet meer in de krat


Pukkie de valkparkiet komt ook even kijken

Puppy regenboog

Puppy roze

Portret puppy Beige

Portret puppy donkerblauw

Portret puppy geel

Portret puppy oranje

Portret puppy paars

Portret puppy regenboog

Portret puppy rood

Portret puppy roze


Voeden




Geen opmerkingen:

Een reactie posten