dinsdag 29 augustus 2017

53 dagen oud

Vandaag in het kader van de socialisatie de pups meegenomen naar het terrein van de prinsenstichting. Een terrein met diverse woongroepen voor verstandelijk beperkte mensen, zodat ze onder begeleiding zelfstandig kunnen wonen. Er is een mooi park met een klein boerderijtje. Er staan mooie bomen, waardoor er voldoende schaduw was en de auto kon dichtbij geparkeerd worden, zodat we ook niet een heel eind met de pups hoefden te lopen. We hadden een rennetje uitgezet, zodat de pups lekker vrij konden bewegen. Wilma was ook gekomen en had haar Border Collie Collin en de kruising Labrador Puck van 13 weken oud meegenomen. Dat vonden de pups wel gezellig, ze waren helemaal niet bang voor de vreemde honden. 
Natuurlijk kwamen er genoeg mensen voorbij en hebben we een rondje om de boerderij gelopen, waar de pups kennis hebben gemaakt met 2 schapen die lekker aan het grazen waren en een varken, geiten, paarden en kippen gezien. 
Een indrukwekkende dag, maar alle pups reageerden goed op de prikkels. Natuurlijk vonden ze het spannend, maar ze werden niet extreem angstig. Na een lang middagdutje, rennen ze nu weer vrolijk door de ren. 


Bob








Geen opmerkingen:

Een reactie posten