donderdag 17 augustus 2017

41 dagen oud

Vandaag 41 dagen oud. De tijd gaat zo snel, het is bijna niet bij te houden,. Vandaag een regenachtig dagje, dus kunnen de pups niet echt naar buiten. En dat is nou juist wat ze het liefste willen. Dus moet ik behoorlijk creatief zijn om ze binnen te vermaken. Vanochtend ben ik een stukje met ze wezen rijden in de auto. 4 om 4 in de bench en Chanti ernaast. Alles wat nieuw en onwennig is voor ze, reageren ze op met gepiep. Dit gebeurde dus ook in de auto. 
Ik probeer de pups met zo veel mogelijk dingen kennis te laten maken. Dus van de week de bench in de werpkist gezet, zodat ze daar alvast een beetje aan kunnen wennen. Ook leg ik wat minder kleden in de ren, in het kader van zindelijkheidstraining. Soms doen ze een plasje op de bak en ze poepen er ook op, maar er gebeuren ook vaak genoeg "ongelukjes". 
's Avonds na de laatste maaltijd mogen de pups (als het droog is) nog heel even naar buiten, dan kunnen ze nog even wat energie kwijt. Eenmaal weer binnen krijgen ze nog wat puppybrokjes door de ren gestrooid en verstopt in een oude spijkerbroek. Dan zijn ze daar nog even lekker mee bezig en kunnen ze daarna lekker slapen. 

Lekker kluiven op een pensstaafje

Lekker kluiven op een pensstaafje

Lekker kluiven op een pensstaafje

Slapen in de bench

Slapen in de bench


In de auto
Zerline en Fallyn spelen samen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten