woensdag 10 oktober 2018

Gepromoveerd!

Zondag 30 september was de laatste breitensportwedstrijd, onze laatste in de VK1, want we zijn natuurlijk gepromoveerd. Chanti heeft het wederom goed gedaan, hoewel ze bij de slalom was afgeleid was en daardoor 2 poortjes oversloeg. Gelukkig had het niet veel invloed op onze plaatsing, want we eindigden op de eerste plaats in de VK1 en een eerste plaats in het kampioenschap in de VK1. Een geslaagd seizoen dus, nu oefenen voor de oefeningen die in de VK2 extra worden gevraagd. 

Zaterdag 6 oktober hadden we weer agilitywedstrijd en 3 keer kans op ons laatste U'tje. De wedstrijd werd georganiseerd in Ermelo en Chanti haar vader en halfzusje deden ook mee. Het was erg leuk om ze weer te zien en ze in de parcoursen te zien lopen. 
Het eerste parcours wat we hebben gelopen was een vast parcours wat we foutloos liepen binnen een redelijke tijd. Niemand wist echter wat de standaard parcours tijd was en dus wist ik niet of we een U hadden gelopen. Nog even spannend dus. Toen werd het papier opgehangen en daar was de bevestiging zwart op wit. Een U en een 5e plaats! Onze dag kon niet meer stuk. 
Het tweede vast parcours liep ook lekker, maar een fout op de insteek van de palen, een 6e plaats. Als laatste de jumping, hierin iets langere lijnen, wat Chanti en mij toch wat lekkerder ligt. Deze liepen we ook foutloos en binnen de tijd, dus een U en een 7e plaats. 
Super blij mee, we waren al rustig aan wat moeilijkere dingen aan het oefenen voor de 2e graad, maar nu kunnen we daar nog verder mee gaan oefenen en gaan we wat wedstrijdjes in de open klasse lopen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten